avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Buna ziua! O PFA cu impozitare la norma de venit ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Buna ziua! O PFA cu impozitare la norma de venit (presupunand ...

Buna ziua!
O PFA cu impozitare la norma de venit (presupunand norma - 45.000 ron), ale carei venituri vor atinge 86.000 ron in anul 2023, va plati CAS si CASS la nivelul a 12 salarii minime (avand in vedere ca norma nu depaseste 24 salarii) sau la nivelul a 24 salarii minime (avand in vedere veniturile obtinute peste 24 salarii)?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Buna ziua,va rog daca puteti sa mi spuneti cat ar trebui sa platesc ... slimline.infratrainer slimline.infratrainer buna ziua,va rog daca puteti sa mi spuneti cat ar trebui sa platesc cas si cass anul viitor pentru un venit net de 1800 ron/luna adica 21.600 pe ... (vezi toată discuția)
Pfa cu angajat full time, daca mai trebuie sa plateasca contributii sociale in plus? CristiP112 CristiP112 Buna ziua, Am un PFA care in anul 2023 a realizat un profit intre 12 si 24 salarii minime brute. Pe acest PFA am un angajat care a fost plătit cu salariul ... (vezi toată discuția)
Declarare venituri din chirii si pfa G-Radu90 G-Radu90 Buna ziua, daca am venituri din chirii si doresc sa-mi fac un PFA pt alta activitate, veniturile din chirii cu cele realizate de PFA se cumuleaza? Sau pt PFA ... (vezi toată discuția)