avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1989 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Va rog, daca se poate sa-mi spuneti cat ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Va rog, daca se poate sa-mi spuneti cat timp poate ...

Buna ziua. Va rog, daca se poate sa-mi spuneti cat timp poate intarzia chiriasul cu plata chiriei si a facturilor de utilitati. Am contract anaf, cum il pot da afara. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 14:12, 19 August 2022
Citiți clauzele contractuale.
Daca nu se respectă îl puteți evacua.

Ultima modificare: Luni, 22 August 2022
Manuela Rășină, administrator
Fiind înregistrat la ANAF contractul este titlu executoriu. Aladar, dacă nu a respectat clauzele contractuale, iar din contract reiese că sancțiunea este rezilierea contractului, notificați chiriașul și mergeți la un executor judecătoresc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate face evacuarea unor chiriasi in cazul in care n-au platit 6 luni chiria? basGLM basGLM Buna ziua. As avea o intrebare. Am o chiriasa intr-un imobil pe care il detin. Detin un contract de inchiriere inregistrat la ANAF, unde mi-am platit toate ... (vezi toată discuția)
Dacă un chirias nu își plătește chiria, utilitățile și ... uncetatean uncetatean Dacă un chirias nu își plătește chiria, utilitățile și face și dezastru și este trecut de 1 Decembrie, cum îl dai afara? (vezi toată discuția)
Contract apartament expirat, chiriasul nu vrea sa plece Gheorghe_Ionita Gheorghe_Ionita Contract apartament expira la sfarsitul lunii Iulie , chiriasul locuieste in alt judet, dar are mobila in apartament. Nu mai plateste de 1 luna si refuza orice ... (vezi toată discuția)