avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 363 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Va rog, daca se poate sa-mi spuneti cat ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Va rog, daca se poate sa-mi spuneti cat timp poate ...

Buna ziua. Va rog, daca se poate sa-mi spuneti cat timp poate intarzia chiriasul cu plata chiriei si a facturilor de utilitati. Am contract anaf, cum il pot da afara. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 14:12, 19 August 2022
Citiți clauzele contractuale.
Daca nu se respectă îl puteți evacua.

Ultima modificare: Luni, 22 August 2022
Manuela Rășină, administrator
Fiind înregistrat la ANAF contractul este titlu executoriu. Aladar, dacă nu a respectat clauzele contractuale, iar din contract reiese că sancțiunea este rezilierea contractului, notificați chiriașul și mergeți la un executor judecătoresc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate face evacuarea unor chiriasi in cazul in care n-au platit 6 luni chiria? basGLM basGLM Buna ziua. As avea o intrebare. Am o chiriasa intr-un imobil pe care il detin. Detin un contract de inchiriere inregistrat la ANAF, unde mi-am platit toate ... (vezi toată discuția)
Evacuare chiriasi cipriangnt cipriangnt Am nevoie de un sfat de la cineva competent. Vreau sa evacuez niste chiriasi rau platnici la intretinere. Am semnat cu ei doar un contract prin agentia ... (vezi toată discuția)
Chiriasul nu plateste chiria de doua luni Ionuti532 Ionuti532 Chiriasul nu plateste chiria de doua luni. Ce pot sa fac ca sal dau afara? Dupa cat timp si cum se procedeaza, si cat timp dureaza pana primesc apartamentul ... (vezi toată discuția)