avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cum pot sa știu cîti metri cubi la apa rece am ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cum pot sa știu cîti metri cubi la apa rece am consumat

Cum pot sa știu cîti metri cubi la apa rece am consumat
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 06:22, 21 August 2022
Dați mai multe detalii despre problema, ce nu știți sau nu înțelegeți.?
Va uitați pe apometru. Daca nu aveti, nu contează cât consumati ca platiti la pausal.
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 August 2022
gi-jane2, moderator
Daca detineti aparat contorizat consum utilitati cu citire radio,solicitati oficial firmei care se ocupa cu preluarea indexului si calculare c/v de plata consum sa va comunice indexul
Indexul se poate citi de pe cadranul apometrului, contează să știi doar ziua din lună în care se citesc apometrele cu transmisie wireless, ca să poți verifica corectitudinea citirii.

ynocentta a scris:

Daca detineti aparat contorizat consum utilitati cu citire radio,solicitati oficial firmei care se ocupa cu preluarea indexului si calculare c/v de plata consum sa va comunice indexul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se citeste corect acest tip de apometru ? Sandu111 Sandu111 Buna ziua ! Doresc sa stiu cum sa citeste mai exact acest tip de apometru ... (vezi toată discuția)
Cum citesc un contoar de apa rece? Claudiu. Claudiu. Apometrul are 5 cifre este de apa rece cum se citeste,eu stiu k ultima nu se citeste (vezi toată discuția)
Apa platita si trecuta in plus pe tabelul care vine de la asociatie alexandrasmyrnaios alexandrasmyrnaios Buna ziua , De cativa ani mi se trece la consumul de apa pe lista care vine de la asociatie 2 sau 3 metri cubi de apa in plus pe motiv ca sunt pierderi care ... (vezi toată discuția)