avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua, Dacă am primit de la fostul angajator ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua, Dacă am primit de la fostul angajator banii pentru ...

Bună ziua,
Dacă am primit de la fostul angajator banii pentru zilele de concediu neefectuate de 2 ori fiind o greșeală a lui ,am obligația sa ii restitui suma respectiva? *(menționez ca aceasta sesizare a fost după 3 luni de la încetarea contractului)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:46, 4 Octombrie 2022
Noi nu avem de unde sa stim exact ... nu facem presupuneri fara date exacte ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire diferente salariale incasate necuvenit Danny86 Danny86 Am fost salariat intr-o institutie de stat. La aproape un an dupa incetarea contractului de munca, am primit o dispozitie de la respectva institutie prin care ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna pentru salariat care se pensioneaza la limita de virsta olarasu ileana olarasu ileana Pe12.11.2015 salariatul se pensioneaza la limita de virsta.A efectuat concediul de odihna pentru intreg anul 2015.Angajatorul poate sa-i impute diferenta de ... (vezi toată discuția)
Am primit bani în plus de la firma la care am lucrat Iulyanrosca Iulyanrosca Bună ziua.Am lucrat șofer la o firma din România6 luni,în decembrie am cerut voie sa plec acasă pentru 2 sau 3 săptămâni întrucât mama mea a fost ... (vezi toată discuția)