avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Centrul de plasament - venit net adoptator
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Centrul de plasament - venit net adoptator

Bună seara! Va rog am nevoie de răspunsul dvs la o întrebare: cu cât rămâne în mână o persoana care adopta un copil de la centru de plasament ,după retragerea taxelor de către stat? Mai exact care ii este venitul net? Mulțumesc anticipat!????????
Ultima modificare: Luni, 22 August 2022
monica_14, utilizator

Alte discuții în legătură

Bună seara! va rog am nevoie de răspunsul dvs la o întrebare: ... monica_14 monica_14 Bună seara! Va rog am nevoie de răspunsul dvs la o întrebare: cu cât rămâne în mână o persoana care adopta un copil de la centru de plasament ,după ... (vezi toată discuția)
Indemnizație de crestere a copilului , masura de plasament, bursa sociala Amide Amide Buna, am doua nelamuriri la care as avea nevoie de un raspuns. Sunt angajata, studenta in anul 2 si insarcinata in 4 saptamani. Momentan beneficiez de bursa ... (vezi toată discuția)
Cautare parinti biologici dupa dupa ce a fost efectuata adoptia proex proex Persoana de sex feminin este nascuta in Dambovita ,conform CNP. A fost adoptata la varsta de 5 ani de la un centru de plasament copii din Buzau. Tot atunci ... (vezi toată discuția)