avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună seara! Va rog am nevoie de răspunsul dvs la o ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună seara! Va rog am nevoie de răspunsul dvs la o întrebare: ...

Bună seara! Va rog am nevoie de răspunsul dvs la o întrebare: cu cât rămâne în mână o persoana care adopta un copil de la centru de plasament ,după retragerea taxelor de către stat? Mai exact care ii este venitul net? Mulțumesc anticipat!????????
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 09:16, 23 August 2022
Buna ziua,
Si care este aceasta sursa de venit?
Nu cunosc sa se dea o suma de bani anume pentru persoanele ce adopta...

Dar am gasit acest articol, poate va ajuta
www.avocatnet.ro/articol_576...
Ultima modificare: Marți, 23 August 2022
Ionut.ion, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Centrul de plasament - venit net adoptator monica_14 monica_14 Bună seara! Va rog am nevoie de răspunsul dvs la o întrebare: cu cât rămâne în mână o persoana care adopta un copil de la centru de plasament ,după ... (vezi toată discuția)
Adopție Elena.ella31 Elena.ella31 Buna ziua. As dori sa stiu care sunt procedurile de adopție. Eu cu sotul meu discutăm de mult iar acum s-a ivit ca o persoana cunoscută (minora) sa ramana ... (vezi toată discuția)
Indemnizație de crestere a copilului , masura de plasament, bursa sociala Amide Amide Buna, am doua nelamuriri la care as avea nevoie de un raspuns. Sunt angajata, studenta in anul 2 si insarcinata in 4 saptamani. Momentan beneficiez de bursa ... (vezi toată discuția)