avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Adopție
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Adopție

Buna ziua. As dori sa stiu care sunt procedurile de adopție. Eu cu sotul meu discutăm de mult iar acum s-a ivit ca o persoana cunoscută (minora) sa ramana însărcinată și a hotărât cu parintii ei sa dea copilul spre adopție, iar noi am dori sa il luam. Cum sa facem si cui sa ne adresăm? Nu m-ar deranja nici daca am putea sa il luam in plasament benevol pana reusim sa il adoptăm insa din nou, nu stiu procedurile. Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 19:01, 2 Iulie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ghidul adopției 2018: Ce trebuie să faci dacă vrei să adopți un copil
www.avocatnet.ro/articol_433...
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu este permis ccea ce va doriti dvs in legislatia noastra. In plus vorbim de un minor. Gasiti alte modalitati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adopție Elena.ella31 Elena.ella31 Buna ziua. As dori sa stiu care sunt procedurile de adopție. Eu cu sotul meu discutăm de mult iar acum s-a ivit ca o persoana cunoscută (minora) sa ramana ... (vezi toată discuția)
Vreau sa adopt un copil Roxana grigore elena Roxana grigore elena Buna ziua vreau sa adopt un bebelus si nu stiu cum se procedeza va rog frumos sa ma ajutati va multumesc (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa facă o minora însărcinată și familia acesteia pentru a da spre înfiere copilul la naștere? mirela virtosu mirela virtosu Buna seara,Ce trbuie sa faca o minora insarcinata si familia acesteia pentru a da spre infiere copilul la nastere.Parintii minorei pot pastra copilul?Daca ... (vezi toată discuția)