avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ce trebuie sa facă o minora însărcinată și ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ce trebuie sa facă o minora însărcinată și familia acesteia pentru a da spre înfiere copilul la naștere?

Buna seara,Ce trbuie sa faca o minora insarcinata si familia acesteia pentru a da spre infiere copilul la nastere.Parintii minorei pot pastra copilul?Daca da,ce implica aceasta?
Ultima modificare: Miercuri, 10 Octombrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: mirela virtosu , utilizator 00:06, 10 Octombrie 2018
Nu prea se intelege ce se dorește anume...parintii minorei vor sa îi adopte copilul minorei? Este ciudat...sau copilul sa fie înfiat de o altă familie?
Nu isi are rostul...minora locuieste bănuiesc tot cu părinții ei, de altfel si bebelușul poate sta cu restul familiei si cu minora.
Bineinteles se va sesiza si protectia copilului, dar daca se dovedeste ca bebelușul are condiții f bune de trai alături de mama si de bunici, cu siguranță nu il va lua în plasament...
Bună seara,imi cer scuze dacă nu m-am făcut înțeleasă,familia minorei ar dori să dea spre adopție altei familii copilul.Cum se procedează?
Ultima modificare: Miercuri, 10 Octombrie 2018
mirela virtosu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie de infiere in 1942 cmnift cmnift Buna ziua. Am un proces cu cineva care sustine ca daca bunicul meu nu are decizie de infiere inseamna ca el nu a fost infiat. Noi am gasit la Consiliul local ... (vezi toată discuția)
Dreptul copilului infiat la mostenirea din partea tatalui biologic Irina2701 Irina2701 In 1999 ,fratele meu a decedat.A avut 2 copii .Unul dintre copii a fost infiat ,fosta sotie ramanand cu un singur copil. Intrebarea mea este : copilul infiat ... (vezi toată discuția)