avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale suspendare activitate srl
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

suspendare activitate srl

Am o firma de termopane care cu 01.01.2010 a trimis in somaj 15 salariati.Au ramas cu carte de munca un contabil si 2 directori.Firma are mijloace fixe (masini,utilaje,etc),nu are datorii la stat ci doar la 2 furnizori si o linie de credit la o banca,dar are de incasat de la beneficiari.Daca suspend activitatea mai pot face incasari de la beneficiari si mai pot plati la banca ratele? Daca vreau sa vind un utilaj sau o masina o pot face? E necesar sa plece si cei 3 angajati sau nu ? E posibil sa vind firma sau sa reiau activitatea in 2-3 luni,ideea este sa nu platesc impozitul forfetar deoarece este destul de mare. Va multumesc pentru anticipat.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Iliescu , Consilier juridic 14:07, 19 Ianuarie 2010
Daca suspendati activitatea firmei nu veti putea emite si nici primi facturi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dizolvare,suspendare,preluare ? nicu 2009 nicu 2009 Am o firma de termopane care datorita crizei economice stationeaza,adica toti salariatii sint in somaj.Firma are hala inchiriata,utilaje pentru timplarie rehau ... (vezi toată discuția)
Suspendare activitate srl cu leasing extern activ Ice68 Ice68 Buna ziua, Din cauza forfetarului sunt fortata sa suspend temporar (adica anul acesta) activitatea SRL- ului meu. Problema este ca am 2 masini pe leasing ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla cu autoturismul in cazul unei societati suspendate? violeta g violeta g Am o societate comerciala care nu va mai avea incasari si doresc sa-i suspend activitatea cat mai repede, pentru a nu mai plati impozitul forfetar. Societatea ... (vezi toată discuția)