avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatie de sustinere a familiei
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatie de sustinere a familiei

Buna ziua am mers sa fac dosarul de alocatie de sustinere a familiei si m-au gasit in baza de date ca am o masina veche de 10 ani si o remorca cu vechimea de 5 ani. Acum mi se cer banii înapoi din anul 2017 până în mai 2021. Remorca nu era trecură la taxe ai impozite acum au gasit-o. Ce pot sa fac nu stiam ca remorca duce la anularea dosarului de alocatie. Va mulțumesc

Ultima modificare: Vineri, 26 August 2022
Mimi Albu, utilizator

Alte discuții în legătură

Impozit autoturism Darrow Darrow Buna ziua! Am vazut un topic deschis in 2012, cumva pe acelasi subiect, dar nu sunt foarte lamurit. Tatal meu, domiciliat in romania, cu resedinta ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in anul 2013 am avut un accident cu motocicleta, in ... Alexandru2021 Alexandru2021 Buna ziua! In anul 2013 am avut un accident cu motocicleta, in urma accidentului am stat in coma timp de 6 zile și mi sa întocmit dosar penal pentru ucidere ... (vezi toată discuția)
Ajutorul de incalzire julia06 julia06 Buna ziua Sotul meu este plecat din tara,eu stau acasa cu copilul. As putea beneficia de ajutorul pentru incalzire?Ma intereseaza ... (vezi toată discuția)