avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Bună ziua, Va rog să-mi spuneți,care articol din ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Bună ziua, Va rog să-mi spuneți,care articol din legea 50/1991 ...

Bună ziua,
Va rog să-mi spuneți,care articol din legea 50/1991 actualizată stipulează termenul de valabilitate al unei autorizații de construire(12 luni !).
Mulțumesc de răspuns!
Cel mai recent răspuns: dflorian55@yahoo.com , utilizator 16:25, 26 August 2022
Vedeti art. 7 din link-ul de mai jos
[ link extern ]
Vă multumesc(nu găseam nicicum această prevedere in lege).Să inteleg ca primesc o autorizatie valabilă 24 luni care termen se poate prelungi cu inca 24 luni conform L176/2022(in cazul in care in primele 24 luni incep lucrarile).
O zi bună!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie construire gresita? tudorani tudorani Am obtinut de la primarie un teren in folosinta ca persoana fizica. In termenul prevazut in contract s-a scos autorizatia de construire imobil. In contract la ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de construire in regim p+1+m(intrare in legalitate) bruchiu bruchiu Am inceput constructia unei case fara autorizatie de construire, pe 22 oct 2012 am obtinut autorizatia de construire(intrare in legalitate).La acel moment casa ... (vezi toată discuția)
Prelungire termen Carmenuseu Carmenuseu Cum se poate prelungii un termen de executie a lucrarilor edilitare prevazut in autorizatia de construire, avand in vedere ca autorizatia este in termen. Care ... (vezi toată discuția)