avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dacă mi s-a eliberat un teren prin legea 10 ,fara ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dacă mi s-a eliberat un teren prin legea 10 ,fara cale de acces,ce ...

Dacă mi s-a eliberat un teren prin legea 10 ,fara cale de acces,ce cai de atac am ulterior?Am dreptul la cale de acces gratuit,sau trebuie sa plătesc un proiect de cale de acces și respectiv o chirie lunara primăriei Iași,că proprietar al spațiului care îmi folosește drept cale de acces.Intreb asta deoarece pentru 58 mp plătesc aproximativ 450 Ron la 3 luni și drept să spun mi se pare cam mult pentru o persoana fizica!

Alte discuții în legătură

Buna ziua!doresc sa exprim o nelămurire,poate mă ajuta cineva.avem ... florinanton47 florinanton47 Buna ziua!Doresc sa exprim o nelămurire,poate mă ajuta cineva.Avem un teren de 527 mp situat in spatele unui ansamblu de trei clădiri,in care sunt diverse ... (vezi toată discuția)
Nulitate partiala titlu proprietate ericut ericut buna ziua , as dori sa stiu daca vi se pare legal ceea ce a facut primaria orasului X. Mama a achizitionat in urma unei licitatii supr de 1.500 mp teren curte ... (vezi toată discuția)
Teren fara puz stejarul stejarul Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu un sfat in urmatoarea problema : am dat anunt ca cumpar teren pt constructia unei case in orasul ... (vezi toată discuția)