avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua!lucrez în prezent în UK, as vrea sa stiu ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua!lucrez în prezent în UK, as vrea sa stiu daca se ...

Bună ziua!lucrez în prezent în uk, as vrea sa stiu daca se mai poate lua indemnizatie în România prin totalizarea perioadelor lucrate aici și în România(ultima perioada lucrata fiind în Romania) și având în vedere ca dețin settlement(lucrez în uk din 2017 și pana în prezent).Nu prea înțeleg cum se aplica acel Acord de retragere, e valabil oricât având în vedere ca noi ne aflam în uk dinainte de brexit?

Alte discuții în legătură

Uk 02alexas 02alexas Buna ziua, am dreptul la indemnizatie pt cresterea copilului daca am muncit inainte de nasterea copilului 1 luna in Romania si 3 ani in UK? Multumesc (vezi toată discuția)
Indemnizație creștere copil. Tina1988 Tina1988 Am rămas însărcinată în Uk si am o vechime de 6 ani ca salariata. Pot să îmi iau indemnizația de creștere a copilului in Romania daca lucrez ultimele ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, as vrea sa stiu daca primesc indemnizatia de crestere ... Gabriel V. Gabriel V. Buna ziua, As vrea sa stiu daca primesc indemnizatia de crestere a copilului daca am lucrat in Anglia din octombrie 2019 (inca UK era in UE) si pana in ... (vezi toată discuția)