avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... am parcat neregulamentar pe domeniul public
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

am parcat neregulamentar pe domeniul public

Buna seara, in cazul care am parcat neregulamentar, pe domeniul public in Bucuresti, autoturismul, ce risc eu din punct de vedere legal? Mentionez ca eu sunt utilizatorul, iar proprietarul este altcineva. Multumesc
Ultima modificare: Luni, 29 August 2022
teasca, utilizator
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 20:58, 29 August 2022
Riscați amendă, doar șoferul, nu proprietarul este amendat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda contraventionala firma Matei Eugen Marius Matei Eugen Marius Societatea X a fost sanctionata contraventional pentru parcare neregulamentara a autoturismului, in baza unei HCL a Primariei. Sanctiunea nu a fost stabilita ... (vezi toată discuția)
Amenda parcare persoana juridica ony short ony short Buna ziua. Am parcat neregulamentar in alta localitate fara sa-mi dau seama (eu sofer persoana fizica) cu masina firmei. Firma a primit o invitatie din ... (vezi toată discuția)
Cuantum amenda parcare politia locala Cozmin123 Cozmin123 Buna ziua! Astazi am gasit in parbrizul autoturismului personal o comunicare de la politia locala sector 1 Bucuresti prin care am fost instiintat ca sunt ... (vezi toată discuția)