avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Am o intrebare legata de modul de aplicare ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Am o intrebare legata de modul de aplicare a facilitatilor ...

Buna ziua,

Am o intrebare legata de modul de aplicare a facilitatilor fiscale in domeniul constructiilor dupa modificarile din august. Este vorba despre reducerea plafonului pentru salariati de la 30.000 la 10.000 RON. Cazul concret este urmatorul, am la un angajator un contract cu norma intreaga cu un salariu brut de 9905 RON, iar la al doilea angajator am un contract cu timp partial cu 4 ore/zi cu un salariu brut de 5.000 RON. Avand in vedere modificarile legate de plafon, mai beneficiez de facilitate la al doilea angajator? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:05, 30 August 2022
Începând cu veniturile aferente lunii august 2022 se reduce plafonul maxim al veniturilor din salarii și asimilate salariilor pentru care se aplică facilitățile specifice industriilor construcții, alimentară și agricolă de la 30.000 lei la 10.000 lei.

in opinia mea , nu cred ca beneficiati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj tehnic constructii stare de urgenta octavmaura octavmaura Pentru somajul tehnic in situatia starii de urgenta in domeniul constructiilor se aplica facilitatile de constructii? (vezi toată discuția)
Am un contract de internship. cornelia.bot cornelia.bot Buna ziua!! Am un contract de internship incheiat si inregistrat in registrul special pe o durata de 3 luni. Societatea este cu cod caen constructii si ... (vezi toată discuția)