avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu medical
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu medical

Buna ziua. Puteti sa imi spuneti va rog daca se inregistreaza foarte greu in sistem un concediu medical? Concret, am o fractura, si dupa ce am semnat contractul de munca, in aceeasi zi, seara am suferit o cazatura in urma careia am fracturat un deget de la picior. Am fost in urmatoarea zi la spital, si mi s-a spus ca am fractura, si mi s-a recomandat sa port o orteza in loc de gips. Am anuntat angajatorul (trebuia sa incep in doua zile de la semnarea contractului serviciul) si am primit certificate de concedii medical, eliberate in UPU, respectiv de catre doi medici in policlinica. Din pacate nu am stagiul de cotizare, si doar cel din UPU imi va fi platit, dar, maine trebuie sa ma rog de al doilea medic sa imi schimbe concediul medical din in continuare in initial, ca angajatorul sustine ca nu il poate inregistra, desi mie mi se pare ciudat acest aspect. Este adevarat ca cel din UPU a fost eliberat incepand cu data consultului in UPU, si ca exceptand aceea zi, eu am doua zile platite in teortie. Ce pot face in cazul meu? Am si dureri ale piciorului, mai ales ca trebuie sa calc in calcai, mai am si niste examene de sustinut in septembrie, si nu stiu cum sa procedez cu concediile medicale, pentru ca nu am mai trecut prin asa ceva.

Alte discuții în legătură

Am suferit un accident casnic, o plaga la un deget cu fractura, ... dum13 dum13 Am suferit un accident casnic, o plaga la un deget cu fractura, angajat fiind. La urgențe a fost nevoie sutura, gips și mi-a eliberat certificat de concediu ... (vezi toată discuția)
Certificat medico-legal. exista reglementari cu privire la sustinerea examenului de bacalaureat in cazuri speciale? dery dery Buna ziua, Am nevoie de sfatul dumneavoastra pentru urmatoarea speta: In urma unei cazaturi, fiica mea de 19 ani a mers la serviciul de urgenta, acuzand ... (vezi toată discuția)
Accident grav, medici superficiali si incompetenti amotida amotida Am avut un accident rutier, ne-a lovit o alta masina pierduta de sub control de un sofer beat, 5 persoane in masina mea. Urmari: -Eu (sofer) am suferit ... (vezi toată discuția)