avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Negare paternitate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Negare paternitate

Tatal constata ca fiul pe care l-a crescut, nu este fiul biologic. Baiatul are 20 de ani, este conceput in timpul casatoriei. Tatal al carui nume il poarta copilul, a apelat la instanta, negand paternitatea. Poate avea castig de cauza?
Ultima modificare: Marți, 30 August 2022
camelia72, utilizator
Cel mai recent răspuns: camelia72 , utilizator 09:51, 9 Septembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aceasta informație va poate fi data doar de avocatul care va reprezinta în dosar, acesta având acces la toate probele, situația de fapt și toate actele dosarului.
Dacă nu comunicați suficient cu avocatul dvs atunci legea va da dreptul sa va angajați doi avocati cu care sa colaborati, sa formulati apărarea și sa va consilieze.
Multumesc! As vrea sa stiu daca aveti cunostinta de astfel de spete si la ce ne putem astepta, in general. Sigur ca instanta decide pana la urma.
Ultima modificare: Marți, 30 August 2022
camelia72, utilizator
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sunt multe aspecte de analizat.
Trebuie ca avocatul sa vada motivarea tatalui.Trebuie sa va faca avocatul intampinare daca sunteti parat in proces.
Procesele nu se judeca pe baza de formular tip ci pe baza de argumente pro si contra, norme de drept, probe, etc.

Scris din Bucuresti 2022
Multumesc!
Nu ati zis ce vrea copilul...

Alte discuții în legătură

Test adn paternitate lumifatu lumifatu Un tanar doreste sa faca un test ADN pt a-l prezenta la tribunal pt a dovedi ca cel care-i era trecut in certificatul de nastere drept tata, nu ii este tata ... (vezi toată discuția)
Stabilire paternitate-test adn denis2012 denis2012 Buna ziua,as vrea sa stiu daca tatal meu are acelasi adn ca al meu,cum pot face sa aflu daca el nu doreste sa faca analizele de sange?nu avem acelasi nume ... (vezi toată discuția)
Test de paternitate cristinaioana cristinaioana buna,am nevoie de ajutorul vostru,al tuturor care sunteti...care-mi puteti da un,un sfat,o consultanta,orice ,e bine venit!! am primit o citatie prin care ... (vezi toată discuția)