avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună!De aproximativ două săptămâni am vândut ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună!De aproximativ două săptămâni am vândut masina pe ...

Bună!De aproximativ două săptămâni am vândut masina pe care o dețineam.Azi am fost contactați de către cel care a cumparato că să-i dăm banii înapoi că el ne aduce masina că e toată ruginită pe dedesubt și el nu mai vrea sa bage bani in ea.Cand a venit să o vadă soțul ia zis daca vrea sa o duca la un service să o verifice că suntem de acord dar nu a vrut să o ducă,iar acuma sa ne trezim că nu o mai vrea.Cand s-au făcut contractele de vânzare cumpărare, cumpărătorul a zis că să semnăm noi și pentru el că să nu mai vină atâta drum,el fiind din altă localitate și am semnat.Ce e de făcut acuma?
Cel mai recent răspuns: hotumattua , utilizator 08:10, 1 Septembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nimic, lăsați-l să facă el. Semnatul în locul lui nu e atât de grav cum poate pare, a fost la rugămintea lui și a plătit de bunăvoie.
Am mai explicat pe acest site de mai multe ori, în cazuri similare. Dvs. ați vândut, și cumpărătorul a acceptat, un bun "as is", sau pe românește "văzut, plăcut, luat". Nu mai aveți nicio obligație.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am cumpărat o mașină acum o lună de zile , am găsit anunțul ... AnaDBR AnaDBR Am cumpărat o mașină acum o lună de zile , am găsit anunțul pe olx , am vb cu proprietarul care era un vânzător de mașini ( nu am știu asta până nu ... (vezi toată discuția)
Țeapă cu mașina second-hand: am cumpărat-o fără să o verific, deși vânzătorul era dispus să mergem în service. pot să îmi recuperez banii dacă îl acționez în instanță? Am cumpărat o mașină fără să o verific. Mergea bine, arata bine, văzătorul a refuzat avans in cont și era dispus să mergem la service. Am făcut ... (vezi toată discuția)
Vandut masina seyyku seyyku am vandut o masina un jeep am facut actele de vanzare cumparare tot in regula iar dupa o luna ma trezesc cu cumparatorul ca vrea bani inapoi si imi aduce ... (vezi toată discuția)