avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Hartuire morala la locul de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Hartuire morala la locul de munca

Bună seara,
Alocarea constanta de volum de munca suplimentară, continua invocare/interpelare de către superiorul direct a aceluiași angajat,poate fi considerată hartuire morala, la locul de munca?
A fost angajată o nouă persoana pe post de șef serviciu, și de atunci indiferent de speță/subiect, îmi dă mie de rezolvat/mă invoca mereu drept persoana responsabilă.
Lucrez in aprovizionare, a fost numită o șefă noua de serviciu,care nu dispune de expertiza necesară (nu cunoaște programul de lucru folosit in compania, nu are cunoștințe de limba străină -germana, unicul criteriu care a contat in alegerea ei, este experiență în posturi similare), și m+am ales, de o săptămână, cu volum de munca suplimentar, pentru a o degreva pe respectiva persoana (oricum suntem putini oameni pe achiziții), când este o problema de lipsa de materiale, mesaje,mailuri, eu sunt cel invocat să răspundă, și, sincer, situația este iritantă.
Se încadrează respectivul comportament în hartuire morală?
Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Are dreptate patronul marianelena marianelena pentru ca la sotie la serviciu aceasta este discriminata direct ,exercitand o presiune morala enorma pt. asi da demisia ,astazi am telefonat la servicii la ... (vezi toată discuția)
Hartuire morala esthera esthera sunt in preaviz de concediere. sefu ma hartuieste moral. ce pot face? (vezi toată discuția)
Hartuire morala la locul de munca Ana_dana Ana_dana Problema mea este ca seful meu ma hartuieste moral la locul de munca. Mai exact, pune presiune pe mine sa ma mut in alt departament, chiar imi aduce la ... (vezi toată discuția)