avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dorind sa obtin informatii si un document referitor la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dorind sa obtin informatii si un document referitor la situatia ...

Dorind sa obtin informatii si un document referitor la situatia unui teren pe care il am in proprietate, m-am adresat biroului de cadastru din oras. Functionarul care se ocupa de aceste aspecte mi-a solicitat- pentru obtinerea documentului de care aveam nevoie - o copie legalizata dupa actul de proprietate al terenului. Este normal ca aceasta copie sa se depuna in forma legalizata la biroul de cadastru? Va multumesc anticipat pentru raspuns.

Alte discuții în legătură

Cadastru si intabulare Andreea_Pamfile Andreea_Pamfile Am cumparat un teren de 10 ha anul trecut. Pt inregistrat in cadastru si intabulare trebuie sa mai platesc cv...dak da atunci kt? (vezi toată discuția)
extras de carte funciara pentru informare niccu niccu Buna ziua, Incerc de doua luni sa obtin un Extras de carte funciara pentru informare pentru un teren apartinand unei rude ! OJCPI imi cere copii legalizate ... (vezi toată discuția)
Intabulare si cadastru - copii legalizate si utilizarea lor... ContSters227521 ContSters227521 Buna ziua, Am contractul de proprietate dar nu am intabularea si cadastrul (le-am pierdut)... #-o si nu stiu unde si cui sa ma adresez pentru a le obtine... ... (vezi toată discuția)