avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Excepția de nelegalitate
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Excepția de nelegalitate

Excepția de nelegalitate

Bună! Vă rog și eu dacă se poate să primesc un răspuns la următoarele întrebări .În baza prevederilor art.4 din legea 554/2004:
1) pot invoca separat ,în același timp în mai multe procese aflate pe rol (fond, apel ,recurs) excepția de nelegalitate a aceleiași autorizații de construire și certificat de urbanism emise de primărie pentru o lucrare pe domeniul public al acesteia și în interesul acesteia cîtă vreme de aceste acte depinde soluționarea fiecăruia dintre litigiile mele aflate pe rol ?
2)pot invoca excepția de nelegalitate a unui act administrativ în faza de revizuire a hotărîrii rămasă definitivă ?
3) pot invoca excepția de nelegalitate a unui proiect tehnic întocmit de o persoană juridică autorizată( srl) pentru primărie în vederea executării unor lucrări pe domeniul public al acesteia cîtă vreme de proiectul respectiv depinde soluționarea litigiului meu aflat pe rol ? Mulțumesc anticipat!
Ultima modificare: Miercuri, 31 August 2022
danalida, utilizator

Alte discuții în legătură

Este legala concesionarea unui teren in litigiu? eugen82 eugen82 Speta este urmatoarea: Am chemat primaria (sectorul prin primar) in judecata pentru desfiintarea abuziva a unei constructii autorizate aflate pe domeniul ... (vezi toată discuția)
Exceptie de nelegalitate luminel luminel Speta este urmatoarea: In anul 2001, prin Hotarare de Consiliu Local, s-a dispus \" trecerea in domeniul public a unei instalatii de canalizare cu lungimea de ... (vezi toată discuția)
Se poate invoca eceptia inadmisibilitatii impotriva exceptii de nelegalitate introdusa impotriva unui act administrativ? glo glo reclamanta a invocat in cadrul unui proces exceptia de nelegalitate a doua dispozitii emise de primar. In baza unei dispozitii , am primit drepturi ... (vezi toată discuția)