avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... bani ajutor ucraineni
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

bani ajutor ucraineni

Buna ziua
Ma intereseaza sa stiu daca legea prevede ca pentru banii primiti ca decontare - ajutor pentru utilitati (50 lei pe zi) pentru persoanele refugiate, provenite din Ucraina sa se depuna la primarii copii dupa facturi de utilitati

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Legea 290/2003 vichi_90 vichi_90 Buna seara Va rog daca ma poate indruma cineva. O familie are 6 copii. Unul din copii (avea 21 de ani la vremea respectiva) a venit in romania ca refugiat ... (vezi toată discuția)
Fraudat de agent imobiliar. SuxAndrei SuxAndrei Am fost prins intr o schema cu un agent imobiliar care a profitat de situatia exodului din Ucraina in care o familie s a mutat in chirie in apartamentul meu. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! referitor la decontarea cheltuielilor cu cazarea refugiaților ... Garcea Lucian Garcea Lucian Buna ziua! Referitor la decontarea cheltuielilor cu cazarea refugiaților din Ucraina, conform HG 336/2022 si HG 494/2022, daca proprietatea este a unei ... (vezi toată discuția)