avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... cifra afaceri pfa..
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

cifra afaceri pfa..

Imi puteti spune si mie, va rog, cum se calculeaza cifra de afaceri pentru persoana fizica autorizata, mai exact cabinet psihologic? Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ContSters77883 , utilizator 20:27, 26 Ianuarie 2010
Mersi..mie imi cere Consiliul Concurentei cifra de afaceri pe 2008 si prima jumatate a lui 2009, de aceea intrebam.. nu ma interesa pentru plata impozitului. Vroiam doar sa stiu cum calculez cifra de afaceri.
Mersi inca o data!
Daca sunt pfa si nu toate veniturile obtinute din prestari de servicii (exista facturi pentru toate veniturile)sunt si incasate pana la sfarsitul anului 2009,care este cifra de afaceri?Veniturile incasare sau total venituri ?Stiti daca exista un cadru legal in care sa se specifice acest lucru?Stiti cumva ,declaratia 392 se depune si de pfa?Care ar fi termenul de depunere?
Cifra de afaceri este suma tutoror incasarilor, pentru ca numai incasarile sunt venituri, nu facturile emise.

Imi pare rau, dar nu pot sa indic exact actul normativ si articolul.

Declaratia 392 este numai pentru platitori de TVA. Sunteti inregistrat in acest sens (platitor de TVA)?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa declaratia 329b Daniel78 Daniel78 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un rapsuns la urmatoarea problema: sint PFA, neplatitor de TVA, din 2007 si veniturile cumulate anuale se incadreaza, in ... (vezi toată discuția)
Ce reprezinta cifra de afaceri la o intreprindere individuala? auraneg auraneg Buna seara, Am o intreprindere individuala la care lucrez doar eu pe un taxi, Trebuie sa depun declaratia 392 B si cum nu ma pot bucura de colaborarea cu un ... (vezi toată discuția)
Ce este cifra de afaceri? ismi3ismi ismi3ismi va rog mult,cifra de afaceri pe care trebuie sa o trec in Decl 392b (sunt neplatitoare de TVA),este suma incasarilor sau suma facturilor emise de mine pe anul ... (vezi toată discuția)