avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită penalitati acumulate in timpul suspendarii executarii ...
Discuție deschisă în Executare silită

penalitati acumulate in timpul suspendarii executarii silite - Dare in plata

Buna ziua!
am urmatoarea intrebare: este legal sa se adune penalitati la soldul declarat scadent, in timpul suspendarii executarii silite (contestatie la executare ce nu a fost admisa) si Dare in Plata? daca am ajuns la o intelegere cu banca sa pot vinde singur apartamentul, insa suma de rambursat este mult mai mare din cauza acestor penalitati? In legea Darii in plata se mentioneaza ca daca notificarea se dovedestea ca a fost facuta cu rea credinta, penalitatile nu se sterg, valabil si invers. Ce inseamna rea credinta/buna credinta? un raspuns sau niste indicii ce as putea citi pentru a fi mai informat, as aprecia foarte mult. Multumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Contestatie la p.v. de insolventa de la anaf eurosacc eurosacc Sunt actionar la o firma cu 95% actiuni si sotia cu 5%, datorita situatiei financiare grele din anul precedentam acumulat o datorie de 16.593 lei, din care ... (vezi toată discuția)
Incuviintarea executarii silite Ramona35 Ramona35 Buna ziua, In anul 2008 am semnat un contract de credit in calitate de administrator al unei SC. La data respectiva am si avalizat garantia ( BO). In 2009 am ... (vezi toată discuția)
Amenintare executare silita de la banca mema mema Dupa ce am primit somatie sa platesc x suma, se trece direct la poprire pe venit(pensie)? sau banca trebuie sa ceara de la judecatoarie incuviintarea ... (vezi toată discuția)