Sunt actionar la o firma cu 95% actiuni si sotia cu 5%, datorita situatiei financiare grele din anul precedentam acumulat o datorie de 16.593 lei, din care o amenda de 6000 lei.
Am primit zilele trecute o instiintare de poprire pe persoana fizica atit eu cit si sotia, si doua decizii de instiintare a masurilor asiguratorii, asupra bunurilor mobile si conturi banca.
Sotia a gasit contul de salarii blocat(bancomatul nu i-a remis nici un leu, si pe fluturas scria suma de poprit cu minus)
Dupa astea am mers la ANAF sa cerem explicatii. Aici am avut surpriza sa primim alte hirtii printre care un PV de insolventa si decizii de angajare a raspunderii solidare.
p.V. de insolventa este cu o data anterioara celorlalte, dar nu fusese trimis catre mine pina atunci.
Firma mea este de constructii si este foarte greu in aceasta perioada. Am un numar de 5 angajati si dupa un lung timp de asteptare se pare ca vor incepe lucrarile, avind "in mina" citeva contracte de prestari servicii ce vor incepe derularea dupa data de 20.04.2011. In momentul in care firma este in insolventa nu mai pot avea activitate si nici nu mai pot cere resalonarea datoriilor dupa ultima ordonanta (max.5 ani).
Cum trebuie sa procedez, pentru a contesta P.V. de insolventa si cum trebuie sa procedez pentru a contesta celelalte decizii de impunere ,sechestru si popriri pe persoana fizica.
Va multumesc!
Citeste mai mult:
www.avocatnet.ro/content/for...