avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Va salut ! Vecinul meu construieste o casa P+1 , la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Va salut ! Vecinul meu construieste o casa P+1 , la aprox 1-1,1m ...

Va salut !
Vecinul meu construieste o casa P+1 , la aprox 1-1,1m de la hotar .
A trantit 2 geamuri la Parter si 2 geamuri la etaj , geamuri mari cat '' o usa '' !
Din ce am putut vedea in proiectul dansului , geamurile sunt mate , rabatabile ! ESTE VOIE SA PUI GEAMURI RABATABILE LA 1 M DE HOTAR ?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: VictorV88 , utilizator 14:34, 5 Septembrie 2022
Ferestrele de vedere se pun la minim 2m de hotar iar pt cele de lumina, nu exista limita.
Mersi de raspuns . Aveti idee , legea specifica undeva dimensiunile ferestrei de lumina , mat fix , mat rabatabil , ceva detalii suplimentare , va rog ?
Nu exista dumensiuni specificate si daca e rabatabil, nu vad unde r problema, nu se vede nimic nici daca se catara sa se uite pe sus.
Omul are proiect si a obtinut autorizatie, ar trebui sa fie ok.
Este interpretabila si tine mult de bunul simt al vecinului .Diferenta intre batant si deschis e doar o balama, pe care o poate prezenta ( la inspectie, batanta )si imediat dupa ce iese inspectorul incepe circul . Ce sa mai , lege neclara.
Multumesc Frumos de precizari !
Ultima modificare: Luni, 5 Septembrie 2022
Manuela Rășină, administrator
e, nu e chiar asa...ii faceti poza si il dati in judecta si o sa fie obligat sas il inchida.

Alte discuții în legătură

Despre fereastre cos99myn cos99myn Salut. In 2009 mi-am construit o casa D+P+M.Distanta minima de vecin este de 80 cm. Pe partea cu el am 2 ferestre la baie si la camara de 20x20 la o inaltime ... (vezi toată discuția)
Pot deschide in mod batant geamul mat spre vecin pentru spalare daca e distantat la < 1,90 m zengy4u zengy4u Buna ziua, ma puteti ajuta / sfatui va rog in legatura cu, ce se poate face pentru a avea dreptul de a-mi deschide geamul dinspre vecin, aflat la o distanta de ... (vezi toată discuția)
Geam spre curtea vecinului Dic84 Dic84 Buna ziua, Am si eu o mica situatie in care va cer sa-mi spuneti cum trebuie sa procedez. 1)Am cumparat un imobil in ilfov care are geam normal, de dimensiuni ... (vezi toată discuția)