avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Detin o firma din 2017 si doresc sa o inchid.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Detin o firma din 2017 si doresc sa o inchid.

Buna ziua. Detin o firma din 2017 si doresc sa o inchid. Care sunt pasii ce trebuie urmati (ce trebuie pus in dosar). Mentionez ca sunt singur in firma, iar firma este pe 0. Am nevoie de un raspuns in care sa fie explicat pas cu pas ce este de facut. Va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Luni, 5 Septembrie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:35, 5 Septembrie 2022
Va rog sa cititi informatiile de la adresa: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere situatie financiara anuala anaf iuliancico iuliancico Buna ziua, detin un SRL din 2016, incepand cu anul 2018 am depus declaratii trimestriale pe 0, firma nemaiavand angajati nici activitate. Acum mi se cere sa ... (vezi toată discuția)
Pasii de urmat pentru a inchide o firma? nichita nichita INCHIDERE FIRMA Buna ziua ,care sunt pasii de urmat pentru a inchide o firma care nu mai are activitate din 2008 ? (vezi toată discuția)
Echivalarea/recunoaºterea în italia a titlurilor de studii dobândite în românia ContSters214862 ContSters214862 Buna seara!Anul trecut am absolvit Facultatea de Contabilitate si Finante (Finante-Banci) la Univ.\"Spiru Haret\" si as dori sa aflu ce trebuie sa fac,ca ... (vezi toată discuția)