Buna ziua. Locuiesc la parter .in urma hotărârii data de Asociatie de Propietari de a NU fi de acord cu debransarea de la Colterm si montarii teava gaz , am solicitat acces la firma de gaz , care mi_ a transmis ca pot primii acces fara sa intre pe casa scarii , daca locatarii sunt de acord , cum acestia nu au fost de acord si au fost sfatuiti sa nu fie_ pot sa deschid acțiune în instanță de judecată care sa imi fie de ajutor pentru schimbarea furnizorului de energie termica?!Mentionez ca blocul are 2 scari in scara vecina sunt 3 CT. Locuind in acelasi bloc ma simt nedreptățita ! Chiar daca e tarziu pentru ca nu a vrut sa tina sedinta , eu depunand cerere in data de 08.08 2022 , sedinta s_ a ținut in 30.08.2022 ( si aici ari fi multe de povestit nu function legal conf legii 196/ 2018))
vreau sa fiu pregatita pentru la anul, cu toate ca costurile vor fi mult mult mai
mari
Va multumesc si va doresc tot binele dinn lume!
Stima si multa consideratie!
ynocentta a scris:
Dv intentionati instalare centrala termica care insa pentru a functiona necesita apa,energie electrica si gaze
Analizati oportunitatea instalarii de sursa de caldura alternativa mai rentabila atat termic cat si din punct de vedere al costurilor
Exista variante de inlocuit centrala termica care utilizeaza strict energie electrica
A