avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua. Recent am depus actele pentru flotant.Dupa ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua. Recent am depus actele pentru flotant.Dupa aceasta ...

Buna ziua.
Recent am depus actele pentru flotant.Dupa aceasta daca voi avea nevoie de orice act bilet de trimitere, orice document care adresa se trece ca si domiciliu?
Iar actele pentru alocatia de copil si CCC se depune la adresa conform flotant sau domiciliul din buletin?

Alte discuții în legătură

Luare in evidenta nou nascut florinam florinam Buna ziua! Am si eu o intrebare, careia nu-i gasesc raspuns singura. Eu si sotul meu nu avem aceeasi adresa pe actul de identitate, insa avem viza de ... (vezi toată discuția)
Ajutor nastere copil in caz de demisionare. maryus2y maryus2y Buna ziua. Am fost informat de la resurse umane ca voi primi un ajutor pentru nastere copil. Mi sa spus ca acei bani vor fi depusi in cont in aceiasi zi in ... (vezi toată discuția)
Obtinere c.i minor GaneaAna GaneaAna Buna ziua Am nevoie de ajutorul dvs. cat mai repede posibil daca se poate. Sunt divortata,de 5 ani iar in hotarare scrie ca ,copilul minor are domicililu la ... (vezi toată discuția)