avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... impozit pe cladiri izolate termic
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

impozit pe cladiri izolate termic

va rog sa-mi precizati in ce conditii pot beneficia de reducerea pe impozitul pe o cladire izolata termic , izolatia fiind cumparata cu bani lichizi.
va multumesc

Alte discuții în legătură

Izolatie termica spre vecini nccncc nccncc Buna ziua. Locuim la casa (in Ploiesti). Am inceput lucrarile de reabilitare termica si vecina spre care e spatele casei noastre nu e de acord sa izolam casa ... (vezi toată discuția)
Izolare exterioara a blocului de locuinte PD PD Buna ziua, Suntem o Asociatia de Proprietari din Timisoara si dorim sa izolam exterior blocul (anvelopam) cu polistiren. Am fost la Primaria Timisoara si am ... (vezi toată discuția)
Autorizatie pentru izolare termică fațadă de bloc adiandriesi adiandriesi Buna ziua, in conditiile in care blocul nu are asociatie de proprietari, o parte a proprietarilor ( tronson vertical et.1-et.4) doresc sa faca reabilitare ... (vezi toată discuția)