avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... codul muncii - marire salariu dupa absolvirea ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

codul muncii - marire salariu dupa absolvirea cursurilor universitare?

buna ziua , sunt asistent medical si am absolvit fac. de psihologie , as vrea sa stiu de ce mie ca asistent medical in spital nu mi-au marit salariul iar la cei din invatamant , la invatatoare, le-a marit salariul dupa ce au terminat facultatea.Va rog din suflet sa-mi raspundeti!!VA MULTUMESC ANTICIPAT!
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 18:51, 19 Ianuarie 2010
Deoarece, cu scuzele de rigoare, conteaza si profilul facultatii absolvite (acesta trebuie sa se incadreze in specificul activitatii desfasurate) si de functia detinuta. De exemplu, pentru functia de asistent sef sau asistent medica l(pentru care se cer studii superioare), studiile absolvite trebuie sa fie in domeniul medical...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce lege determina acest lucru ? LILIANALIZA7 LILIANALIZA7 AM TERMINAT FACULTATEA IN SEPT.2011 SI NICI ACUM NU SE MARESTE SALARIUL IN SANATATE ...CICA NOUA LEGE SUSTINE CA NU...IAR COLEGELE CARE AU TERMINAT ACUM 2 ANI ... (vezi toată discuția)
Studii medii transformate in superioare ContSters48919 ContSters48919 ce meserii sau ocupatii se pot transforma in profesii sau ocupatii cu studii superioare dupa ce angajatul absolva o forma de invatamant superior in ... (vezi toată discuția)
Asistenti medicali licentiati ctgadina ctgadina Este cineva care a absolvit Facultatea de medicina la specialitatea asistent medical GENERALIST SI CARE SA AIBA VECHIME IN MUNCA peste 10 ani?.Eu am 13 ani ... (vezi toată discuția)