avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Vehicul ridicat din parcare nesemnalizată ca parcare ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Vehicul ridicat din parcare nesemnalizată ca parcare de reședință

Pe timpul absenței de la domiciliu am avut vehiculul înmatriculat pe numele meu, în curs de reparație, parcat pe locul de parcare închiriat pe numele meu, dar ne-numerotat (fără marcaj) și ne-semnalizat ca parcare de reședință / închiriată (fără indicator), în sector 6, pe o alee (nu la bulevard). Acum seara când m-am întors nu mai era, suspectez că a fost ridicat de către primărie, pe motiv că nu avea ITP valabil, fiind defect. Nu am fost notificat, cum pot contesta probabila amendă și sancțiune complementară? Nu este contravenție la OUG 195/2002 deoarece acel loc este închiriat de către primărie, deci are regim de loc de parcare. Nu se încadrează la HCL Sector 6 28/2022, nefiind semnalizat ca parcare de reședință, Vă mulțumesc.
Ultima modificare: Marți, 6 Septembrie 2022
seduardg@yahoo.co.uk, utilizator
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 06:00, 10 Septembrie 2022
Decizia de ridicare, la instanta de comtencios administrativ. Dati in judecata functionarul public, pentru abuz in serviciu si cereti despagubiri.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vehicul staționat regulamentar ridicat pentru lipsă itp seduardg@yahoo.co.uk seduardg@yahoo.co.uk Există temei legal în Sectorul 6 pentru ridicare, transport și depozitare? Autoturismul era staționat regulamentar, în locul unde nu era interzisă ... (vezi toată discuția)
Vehicul staționat regulamentar ridicat pentru itp expirat seduardg@yahoo.co.uk seduardg@yahoo.co.uk Există temei legal în Sectorul 6 pentru ridicare, transport și depozitare? Autoturismul era staționat regulamentar, în locul unde nu era interzisă ... (vezi toată discuția)
Care sunt căile de atac în cazul dispoziției de ridicare, fără proces-verbal? seduardg@yahoo.co.uk seduardg@yahoo.co.uk Bună ziua, (toate documentele sunt emise de către Primăria Sector 6) Care este procedura de atacare a \"Dispoziției de ridicare\" în condițiile în ... (vezi toată discuția)