avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Va rog sa imi comunicati daca sanctionarea ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Va rog sa imi comunicati daca sanctionarea unui angajat ...

Buna ziua,
Va rog sa imi comunicati daca sanctionarea unui angajat in urma cercetarii disciplinare cu reducerea salariului de baza cu 10% pe 1-3 luni in baza unei decizii de sanctionare, se transmite in revisal.
Daca da, cum se procedeaza la reducere si la revenirea la salariul initial, din punct de vedere revisal.

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:59, 7 Septembrie 2022
se transmite in Revisal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abarere disciplinare - reducere salariu anymaryh anymaryh Buna ziua, Am urmatoarea situatie si va rog sa ma ajutati cu un raspuns: salariat caruia i s-a intocmit referat (21.04.17) pentru abatere disciplinara, ... (vezi toată discuția)
Decizie sanctionare inregistrare revisal nicoletaart nicoletaart Buna ziua, Am cercetat disciplinar un salariat sapt trecuta, iar conform deciziei emise astazi va fi penalizat timp de o luna cu 5% din salariu. Aceasta ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! firma la care lucrez dorește să mă sancționeze ... 2006 2006 Buna ziua! Firma la care lucrez dorește să mă sancționeze pentru o greșeală. Menționez că eu nu îmi aduc aminte de incident,nu mi s au prezentat nici ... (vezi toată discuția)