avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2036 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Bună ziua. As vrea sa ma interesez daca ma poate ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Bună ziua. As vrea sa ma interesez daca ma poate ajuta cineva. ...

Bună ziua.
As vrea sa ma interesez daca ma poate ajuta cineva. Exista baza legala ,care prevede ce diferența de vârstă poate fi între elevi intr-o clasa?
Întreb pentru ca am dat,din păcate de probleme la școală. Copiii nostrii,clasa a 4-a,au 10-11 ani. Iar de azi au apărut,ca ciupercile după ploaie,4 copii de 14 ani. D-na învățătoarea zice ca nu este o baza legala ca să nu ii primească în clasa. Iar noi ,părinții nu suntem de acord, dar nici nu știm ce am putea face.

Alte discuții în legătură

Problema intr-o clasa aaabbbcccdddeee aaabbbcccdddeee Suntem un grup de parinti (28) neajutorati si nebagati in seama. La fel si D-na invatatoare. Acest copil ,din spusele parintilor au ,,PILE,,Am sesizat ... (vezi toată discuția)
Invatamantul si legile lui garnita georgiana garnita georgiana buna seara ,vreau sa stiu daca in legea invatamantului este scris ca intr-o clasa de simultan se pot invata 4 clase mai exact la noi in sat sunt 4 clase cu un ... (vezi toată discuția)
Bataia la scoala marianacornaciu marianacornaciu Cine e raspunzator pentru faptul ca un elev este batut zilnic de catre alti elevi din clasa? Pot fi trasi la raspundere parintii avand in vedere ca sunt copii ... (vezi toată discuția)