avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Invatamantul si legile lui
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Invatamantul si legile lui

buna seara ,vreau sa stiu daca in legea invatamantului este scris ca intr-o clasa de simultan se pot invata 4 clase mai exact la noi in sat sunt 4 clase cu un singur invatator sunt urmatorii copii :
clasa a 2 nu este
2 in clasa preg,
5in clasa 1
3 in clasa 3
2 in clasa 4
calitatea lasa de dorit spuneti-mi credeti ca avem vreo sansa sa obtinem inca un invatator pt copii nostri.
Am fost si la inspectorat dar ne-a spus ca sunt copiii putini si nu pot plati inca un invatator ,dar nu poate sa se descurce acest domn cu 4 clase credeti ca exista vreo exceptie undeva in lege putem ataca ceva sau nu ?
va rog sunt disperata copilul meu este in cl 1 si nu face nm la scoala .
Cel mai recent răspuns: Alinne , utilizator 08:05, 2 Noiembrie 2013
Din pacate, cei de la inspectorat au dreptate: nu pot functiona 2 invatatori la 12 copii. Probabil, invatatorul dvs. este debutant sau nu a mai lucrat pana acum la dublu simultan( stiu ca este foarte greu si eu am lucrat mult timp la simultan,chiar la 4 clase,dar cu mult efort din partea cadrului didactic si ajutor din partea dvs a parintilor se poate lucra). Ar mai fi o solutie: invatatorul sa cheme copiii diferentiat, adica sa lucreze cu 2 sau 3 clase de la 8- 10 si apoi cu toate pana la 12 (cele 2- 3 chemate de la 8) sau 14 celelalte chemate de la 10. Insa daca domnul este navetist si nu are mijloc de transport dupa orele 14 este mai greu. Mult succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Premiere la sfarsit de cls a 4-a, dezamagirea majoritatii elevilor florinamatei florinamatei Buna ziua.Baiatul meu a terminat clasa 4a,cu media B la germana iar la toate celelalte cu FB.Suntem foarte multumiti de el,insa la serbarea de sfarsit de an ... (vezi toată discuția)
Educatie - inscriere la liceu - drepturi elev ikasve ikasve Buna ziua, In calitate de parinte ma confrunt cu urmatoarea problema: dupa evaluarea nationala baiatul poate sa intre la aceeasi unitate de invatamant ... (vezi toată discuția)
Plata cu ora la invatatori ana500 ana500 Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine intro problema. Lucrez in invatamant si am un cadru didactic ( un invatator) care are peste 25 de ani vechime si gradul ... (vezi toată discuția)