avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, As dori sa stiu daca un mostenitor poate fi ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, As dori sa stiu daca un mostenitor poate fi executat ...

Buna ziua,
As dori sa stiu daca un mostenitor poate fi executat silit pe un teren care figureaza in certificatul de mostenitor dar nu pe rolul primariei ( nu a fost inca trecut pe numele sau).
Executarea silita se poate face doar daca terenul va fi pe numele meu?
Sau se poate cere in instanta trecerea terenului direct pe numele creditorului.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Somatie si titlul executoriu pentru neplata impozit teren agricol transmise pe numele unei persoane decedate anaddam anaddam Buna ziua, Am primit pe numele mamei mele decedate de 12 ani,somatie si titlul executoriu pentru neplata impozitului pe teren agricol. Precizez ca dupa ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate pe numele mostenitorilor Apollo_ro Apollo_ro Avem un titlu de proprietate eliberat in baza legii 18/1991 care zice asa: Cetatenii - vezi verso (1. X, 2. Y, 3. Z), mostenitorii defunctei A, primesc in ... (vezi toată discuția)
Rol agricol pentru teren indiviziun? mariapopescu mariapopescu Terenul in indiviziune este trecut doar in rolul unuia dintr cei doi comostenitori,mentionati pe titlul de proprietate.Asa este procedura sau trebuie sa fie ... (vezi toată discuția)