avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Bună ziua! Am participat la etapa de mobilitate a ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Bună ziua! Am participat la etapa de mobilitate a cadrelor didactice ...

Bună ziua!
Am participat la etapa de mobilitate a cadrelor didactice titulare în învățământul preuniversitar-pretransfer, pentru anul școlar 2022-2023.
Am insistat să primesc codul postului din localitatea de domiciliu.
În cadrul ședinței de Consiliu Profesoral. am fost informată că, s-a decis repartizarea mea pe un post dintr-o localitate apropiată. Etapa de mobilitate, numită pretransfer, oferă posibilitatea cadrelor didactice titulare în învățământul preuniversitar, să ocupe un post vacant în localitatea de domiciliu.
Sunt supusă în mod constant la abuzuri emoționale, santaj emoțional, critică, insulte, izolare, umilire și hărțuire.
Ce pot face în această situație?
Mulțumesc!
Ultima modificare: Joi, 8 Septembrie 2022
Sorana Alessia, utilizator

Alte discuții în legătură

Incalcare legii in etapa pretransfer a cadrelor didactice christina_geanina christina_geanina Buna ziua! Prin prezenta va solicit opinia de specialitate, intrucat ma confrunt cu urmatoarea situatie: sunt angajata unei unitati de invatamant subordonata ... (vezi toată discuția)
Pretansfer consimtit Mihai Pop Mihai Pop Buna ziua! Un cadru didactic titular in invatamantul special se poate pretransfera la o unitate de invatamant de masa? Potrivit art 31(9) din Metodologia ... (vezi toată discuția)
Condiþiile specifice-discriminare... Radamante Radamante O R D I N pentru modificarea și completarea Metodologiei - cadru privind mobilitatea personalului didactic din învățământul preuniversitar în ... (vezi toată discuția)