avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua! Se poate ca un contract de munca sa fie ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua! Se poate ca un contract de munca sa fie activat (facut) ...

Buna ziua!

Se poate ca un contract de munca sa fie activat (facut) intr-o zi si suspendat fix in aceeasi zi, pt ccc?

Va multumesc pt raspuns!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:53, 8 Septembrie 2022
Da, se poate asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrerupere concediu crestere copil pentru a incheia un cim pe perioada determinata moniquesro moniquesro Buna ziua, sunt in CCC din septembrie 2010, copilul meu implineste 2 ani in iulie 2012, iar eu beneficiez de legea care imi asigura 75% din venituri pe ... (vezi toată discuția)
Decizie de suspendare din activitate pt crestere copil pt un angajat venit prin detasare pe perioada determinata ACManuela ACManuela Buna ziua, Sunt venita prin detasare cu contract pe perioada determinata pana la data de 02.04.2013. In prezent sunt in concediu postnatal, concediu ce imi ... (vezi toată discuția)
Asigurata sau nu? lenuta1989 lenuta1989 buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un raspuns..... Sunt angajata din luna feb 2011 la o soc de asigurari pe baza unui contract de mandat.In baza acestuia, ... (vezi toată discuția)