avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Part-time constructii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Part-time constructii

Buna ziua,
In domeniul contructiilor, la salaraiatii cu contracte part-time care sunt cu functia de baza (2ore/zi cu 750lei incadrare) se beneficiaza in continuare de facilitati?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Am un domn pe care vreau să-l încadrez ... d.chelu d.chelu Buna dimineata. Am o intrebare la dvoastra. Am un domn care vreau sa-l incadrez cu 4h si 1560 lei pe o societate, si cu inca 4h si 1600 lei pe alta societate. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu o lamurire in privinta unui ... crissruc crissruc Facilitate de impozitare acordata pt salariat la 2 societati de constructii Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu o lamurire in privinta unui salariat care ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, vin cu o rugaminte la dvoastra, sa ma ajutati cu un ... d.chelu d.chelu Buna ziua, vin cu o rugaminte la dvoastra, sa ma ajutati cu un raspuns vizavi de o incadrare in domeniul constructiilor. Dorim sa angajam un tanar elev de 17 ... (vezi toată discuția)