avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 371 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, vin cu o rugaminte la dvoastra, sa ma ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, vin cu o rugaminte la dvoastra, sa ma ajutati cu un ...

Buna ziua,
vin cu o rugaminte la dvoastra, sa ma ajutati cu un raspuns vizavi de o incadrare in domeniul constructiilor.
Dorim sa angajam un tanar elev de 17 ani (avem intreaga documentatie) cu o norma de 4h. Societatea activeaza in domeniul contructiilor cu facilitate. Intrebarea mea este urmnatoarea: care este salariul minim cu, care ar trebui sa-l incadrez ca sa pot beneficia de facilitate(stiu ca elevii si studentii de pana la 26 ani ,in baza legitimatiei de elev beneficiaza de facilitate)? multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:31, 12 Iulie 2023
2.667 lei brut este salariul minim.
Ultima modificare: Miercuri, 12 Iulie 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am un domn pe care vreau să-l încadrez ... d.chelu d.chelu Buna dimineata. Am o intrebare la dvoastra. Am un domn care vreau sa-l incadrez cu 4h si 1560 lei pe o societate, si cu inca 4h si 1600 lei pe alta societate. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o firma care activeaza in domeniul constructiilor ... cora.construct cora.construct Buna ziua : am o firma care activeaza in domeniul constructiilor , cod CAEN 4120 . Societatea nu se incadreaza la facilitatile fiscale potrivit art 50 alin 5 ... (vezi toată discuția)
Plata contributii elev angajat cu 6 ore/zi mendeleev mendeleev Vreau sa angajez cu cim de 6 ore/zi un elev in varsta de 17 ani pe perioada vacantei acestuia. Salariul sau de incadrare va fi 1425 lei . Contributiile le voi ... (vezi toată discuția)