avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, am o firma care activeaza in domeniul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, am o firma care activeaza in domeniul constructiilor ...

Buna ziua : am o firma care activeaza in domeniul constructiilor , cod CAEN 4120 . Societatea nu se incadreaza la facilitatile fiscale potrivit art 50 alin 5 din codul fiscal (si asta datorita faptului ca cifra de afaceri nu este realizata pe teritoriul Romanie). In aceste conditii , societatea poate avea salariati (clar in domeniul constructiilor pt ca aceasta este activitatatea pe care o desfasoar ) pe care sa ii incadreze cu salariul minim brut de 3000 de lei ?Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:48, 2 August 2023
Nu, salariul minim este de 4000 lei ...facilitatile fiscale sunt una, incadrarea este alta.
Ultima modificare: Miercuri, 2 August 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu minim in constructii LIVIU NISTEA LIVIU NISTEA Buna ziua ! Va supun atentiei urmatoarea situatie. O societate comerciala de constructii, CAEN 4120, realizeaza peste 80% din cifra de afaceri in domeniul ... (vezi toată discuția)
Salariu minim în constructii oug 114/2018 pentru cod caen activitate principala sau secundară? cyan cyan In cazul în care o societate comerciala are cod CAEN 4222 pentru activitatea principala și cod CAEN 2511 in actul constitutiv ca activitate secundara, ... (vezi toată discuția)
Salariu minim brut domeniul construcțiilor electrad electrad Buna ziua, OUG 114/2018 a introdus salariul minim brut de 3000 lei pentru domeniul constructiilor. Firma mea are ca obiect principal de activitate fabricarea ... (vezi toată discuția)