avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 318 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua , am și eu o situație in care as vrea sa ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua , am și eu o situație in care as vrea sa ma ajutați ...

Buna ziua , am și eu o situație in care as vrea sa ma ajutați va rog dacă se poate ! Numele meu este Mihai și am un frate care aproximativ cu 2saptmani in urma, a fost la un bâlci in aer liber cum se practica in zona de la tara la bunici , și in timp ce se plimba prin acel bâlci cineva la lovit din spate cu pumnul cumva in maxilar si a căzut jos inconștient, și-a înghiți limba, cei care erau cu fratele meu a chemat salvarea și poliția era deja acolo cu jandarmii. Apoi poliția a depistat in acel timp cine a fost făptașul si a rugat pe nevasta fratelui meu sa se împace deoarece fratele meu era încă inconștient si nu putea sa vorbească ! Între timp fratele meu când și-a revenit sa dus la politie la Timp de 2-3 zile sa depună plângere iar poliția a rămas uimita ca de ce a venit sa mai depună plângere ! Și nu vrea poliția sa facă nimic !! Ce pot sa fac ?? Ca sa se facă dreptate ?? Fratele meu are si certificat medico-legal de o zii !! As vrea va rog sa veniti cu o soluție ! Va mulțumesc !!
Cel mai recent răspuns: Ioan Victor , utilizator 19:23, 9 Septembrie 2022
Depuneți plângere penală și împotriva comitentului - agresorului, la Parchetul de pe lângă Judecătoria locală și, alt dosar penal, cu o altă plângere penală, împotriva polițiștilor care, au determinat-o pe soție, să încheie pace, cu agresorul.

În felul acesta, polițiștii respectivi nu vor mai participa la ancheta ce se va dispune de procurorul de caz, în primul dosar și va ajunge pentru anchetă și propunere de soluție, la aceeași polițiști.
Aveți nevoie de probe - poate au fost camere de luat vederi în zonă....și, trebuie să propuneți martori.
Ideal, este ca martorii să nu facă parte din familie și să nu fie cumpărați de partea adversă.

Soția fratelui nu a avut nici un mandat de la fratele dvs. să încheie amiabil, situația litigantă, cu agresorii, la cererea polițiștilor.

Sunt tipuri de plângeri penale, pe internet. adaptați-le situațiilor de fapt și nu uitați de întemeierea în drept.
Cel mai indicat este să vedeți un avocat. Nu vă grăbiți cu depunerea plângerilor penale.

Succes!
Ultima modificare: Vineri, 9 Septembrie 2022
Ioan Victor, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lovitura cauzatoare de moarte-politia nu face nimic!!! pirina pirina Buna ziua! Am urmatoarea problema: fratele meu a fost lovit pe data de 5 aprilie cu o sticla in cap, de o persoana necunoscuta, in urma lovirii a cazut si s-a ... (vezi toată discuția)
Ajutor! tanar batut in sectia de politie de catre politist Mari_S Mari_S Buna ziua, am nevoie, va rog, de pareri competente... in urma cu 3 zile fratele meu a fost cu un grup de prieteni prin oras si fara sa fie vinovat s-au trezit ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru loviri si alte violente BCatalin21 BCatalin21 Dosar penal Loviri si Alte Violente Buna seara, Am si eu urmatoarea problema si as avea nevoie de niste sfaturi,in urma cu o luna am avut un incident in ... (vezi toată discuția)