avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Buna dimineata. Pt cei care lucreaza in domeniul ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Buna dimineata. Pt cei care lucreaza in domeniul agriculturii ...

Buna dimineata. Pt cei care lucreaza in domeniul agriculturii in aceasta perioada se distrubuie arenda ( ibani sau produse). Problema se pune ca sunt multi beneficiari care - 1-depasesc suma de 5000 numerar de persoana si 2- depasesc suma zilnica de 10000 numerar. Exista vreao derogare pt acest domeniu? Cum s ar putea rezolva, deoarece sunt multi varstnici care nu vor sa auda de virament bancar. Multumesc

Alte discuții în legătură

Buna dimineata, pentru cei care lucreaza in domeniul agriculturii ... CROSETEL CROSETEL una dimineata. Pt cei care lucreaza in domeniul agriculturii in aceasta perioada se distrubuie arenda ( ibani sau produse). Problema se pune ca sunt multi ... (vezi toată discuția)
Plafon casa cash KlaraS KlaraS Buna seara, Care este plafonul de casa, cash, zilnic? Stiam ca este de 5.000, maxim, pentru un singur furnizor. A ramas acelasi? :\"> (vezi toată discuția)
Plafonarea incasarilor si platilor emanuela25 emanuela25 Buna ziua Am o nelamurire in ceea ce priveste articolul din legea 70/2015 in care se precizeaza ca \\"Sunt interzise plăţile fragmentate în numerar către ... (vezi toată discuția)