avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Studiu topo
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Studiu topo

Buna ziua! Ce se intampla daca suprafata masurata(studiu topo) este mai mica decat ce scrie in acte, in vederea obtinerii unei autorizatii de constructie? Imi poate respinge autorizatia? Mi-a iesit dupa studiul totpo cu 28 m.p. mai putin decat scrie in acte.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 18:04, 10 Septembrie 2022
Puteti sa nu primiti autorizatie de ctie. de la primarie daca proiectul tehnic al constructiei (ma refer in special la amplasament) face referire la alte date decat cele din studiul topo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Măsuratori cadastrale am construit o casa in 2010 si anul asta ... Mz11 Mz11 Măsuratori cadastrale Am construit o casa in 2010 si anul asta am vrut sa o intabulez, intentionez sa i-o donez fratelui meu si mi s-a cerut intabulare. ... (vezi toată discuția)
Demolare naturala casa din cărămidă nearsa Marcel2017 Marcel2017 Buna ziua. La casa de la țară, in Contractul de vânzare-cumpărare apare și o construcție separată de Casă și anume o bucătărie de vară de 27 mp, ... (vezi toată discuția)
Autorizatie construire - se elibereaza numai in baza certificatului de urbanism? LILIANA MATEI LILIANA MATEI buna ziua,pt.documentatia eliberari autoizatiei de construire am platit un proiectant in domeniu dar situatia s-a agravat si de 2 ani de zile am dacat ... (vezi toată discuția)