avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Buna ziua, Am nevoie de ajutorul dvs. in legatura cu ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Buna ziua, Am nevoie de ajutorul dvs. in legatura cu deschiderea ...

Buna ziua,
Am nevoie de ajutorul dvs. in legatura cu deschiderea unui PFA.
Am nevoie sa deschis un PFA pentru o afacere in domeniul transporturilor. Eu, ca și administrator al pfa-ului respectiv, o sa fiu angajat la alte 4 firme de transport cu salar fix 2000 lei. ( practic nu pot sa fac profit deloc, zero, doar încasările salariale).
Întrebare: dacă o sa procedez cum am menționat mai sus, adică PFA fără profit, doar cu norma fix, care sunt cheltuielile/taxele/impozitele care trebuie sa le plătesc? Trebuie sa fie plătite trimestrial sau anual? Și care este suma?

Mulțumesc mult!
Cu respect,
Andrei Florea

Alte discuții în legătură

Doresc infiintare pfa si nu stiu cat sa declar brutul....ajutor! ola1982 ola1982 Buna ziua, Doresc sa infiintez si eu un PFA pentru servicii de infrumusetare la domiciliu....coafor,machiaj,unghii false.Acest PFA ma intereseaza sa il fac ... (vezi toată discuția)
Contributii pensii, sanatate pfa slade_green2000 slade_green2000 Buna ziua. Mi-am deschis un PFA si am inteles ca trebuie platite taxe de 10,5% si 5,5% pentru pensii si casa de sanatate. As vrea sa stiu daca aceste taxe se ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma prestari servicii medicale Lauraa1 Lauraa1 Buna ziua! O sa colaborez cu o clinica medicala, si am nevoie de o firma, cum pot face firma? PFA este mai avantajos? Despre impozitul de 3 % ce imi puteti ... (vezi toată discuția)