avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum se poate face intrarea in legalitate a unei ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum se poate face intrarea in legalitate a unei extinderi (la ...

Cum se poate face intrarea in legalitate a unei extinderi (la un balcon) edificata in anul 2001 dar situata pe terenul primariei fara a exista un contract de inchiriere pentru terenul de sub constructie? Mentionez ca sunt actualul proprietar al imobilului iar extinderea a fost facuta de un proprietar anterior in anul 2001. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:23, 12 Septembrie 2022
Exista autorizatie de ctie. de la primarie ?
Fiind in discutie domeniu public, nu cred sa detineti asa ceva si prin urmare nici contract de inchiriere nu puteti obtine.
Oricand, primaria poate emite dispozitie de demolare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am mare nevoie de un răspuns competent în cazul ... JOK3ROS JOK3ROS Buna ziua! Am mare nevoie de un răspuns competent în cazul în care exista o soluție de întrare în legalitate un următoarea speta: În anul 2019 am ... (vezi toată discuția)
Intabulare constructie ladaru ladaru cum se poate intabula o constructie construita acum vreo 40 de ani fara autorizatie de construire, exista ceva lege care sa specifice ca o constructie care are ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament fara autorizatie de constructie mARA_Mara mARA_Mara Buna seara! As vrea sa cumpar un apartament aflat la parterul unui bloc, insa proprietarul a modificat balconul transformandu-l intr-o camera cu suparfata mai ... (vezi toată discuția)