avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Sechestru pe masina
Discuție deschisă în Executare silită

Sechestru pe masina

Buna!Mama mea a primit o instiintare cum ca i se va pune sechestru pe masina(e masina tatalui meu,dar este trecuta pe numele ei) din cauza neplatii a unor abonamente la telefonie mobila de acum cativa ani buni in urma. I s-a dat termen de contestatie 5 zile . Ce putem face sa nu trebuiasca sa ii confiste masina?
Cel mai recent răspuns: Unknown25 , utilizator 18:33, 13 Septembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Faceti contestatie, in termenul de 5 zile.
Si se poate sa reusim sa nu mai fie pusa sub sechestru?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ideal este sa contactati persoana specializata care dupa ce analizeaza responsabil documentele se poate hotari asupra srtategiei de reprezentare si de aparare a interesolor dv
Trebuiesc atent verificate vechimea debitelor in contextul invocarii termenului general de prescriptie drept de executare sume cu titlu de restanta
Obligatoriu este necesar sa formulati contestatie la executare in interiorul termenului precizat
Multumesc pt raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie plata top factoring BirloiuD BirloiuD Buna ziua. Numele meu este Birloiu D, ieri am primit un plic de la o societate de recuperare Top Factoring prin care eram instiintat ca am de plata o factura ... (vezi toată discuția)
Amenintari din partea unei societati de recuperari creante ionutberar ionutberar Buna ziua, Va rog sa imi spuneti si mie daca am avut un abonament la un telefon care acum sa schimbat numele societatii de telefonie si acel abonament a ... (vezi toată discuția)
Penalitati si recuperatori telefonie mobila calin_paula calin_paula buna ziua! va rog sa ma ajutati cu cateva raspunsuri: am un coleg la munca care a primit telefon de la o firma de recuperare ca datoreaza 2300 (nu stiu cat ... (vezi toată discuția)