avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dacă după perioada de preaviz, in urma demisiei nu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dacă după perioada de preaviz, in urma demisiei nu dorește ...

Dacă după perioada de preaviz, in urma demisiei nu dorește nimeni postul, pot fi obligat sa raman?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:54, 13 Septembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu. Daca ati efectuat perioada de preaviz prevazuta in contract, CIM se inchide si dv nu mai aveti nici o obligatie.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu, dar va puteți continua activitatea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie fara preaviz lci lci Buna seara! Am incheiat un CIM pe durata determinata de 2 luni cu o companie de recrutare urmand sa imi desfasor activitatea la o alta firma (leasing de ... (vezi toată discuția)
Concediu odihna in preaviz iulianip2000 iulianip2000 Buna ziua, Va rog daca ma puteti ajuta cu urmatoarea speta: Am programat concediu de odihna la compania la care lucrez conform prevederilor legale si ... (vezi toată discuția)
Cerere de incetare a activitatii cu acordul partilor popescu_roxana2 popescu_roxana2 Buna ziua, Am facut o cerere de incetare a activitatii cu acordul partilor catre conducerea firmei la care lucrez si ei au completat pe ea \"se aproba cu ... (vezi toată discuția)