avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua! O persoană născută la 1 mai 1969 se ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua! O persoană născută la 1 mai 1969 se poate pensiona ...

Bună ziua! O persoană născută la 1 mai 1969 se poate pensiona anticipat parțial in Romania, in condițiile in care de 10 ani se află în UE - Franța, a muncit și acolo, dar in prezent se află în categoria persoana cu handicap și drept de muncă cu normă parțială , fără venituri și nu găsește de lucru. Vechimea din România este de peste 20 ani.

Alte discuții în legătură

Pensionare gabitza1007 gabitza1007 tatal meu are varsta de 59 de ani impliniti.are vechime in munca din anul 1969 si pana in prezent, in momentul de fata lucrand cu contract de munca.de pe ... (vezi toată discuția)
Calculul anilor (stagiului) de muncà MIHAILSANDULESCU MIHAILSANDULESCU Sînt cetàteam român cu domiciliul în stràinàtate si cu dublà cetàtenie, românà si francezà nàscut 26 februarie 1954. Pe 1 octombrie 2015 am iesit ... (vezi toată discuția)
Calcul pensionare daniela-claudia daniela-claudia Va rog foarte mult sa-mi spuneti cand se poate pensiona anticipat sau anticipat partial si daca este penalizat la pensionare un salariat despre care avem ... (vezi toată discuția)