avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua Am o nelămurire ma poate ajuta cineva .Un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua Am o nelămurire ma poate ajuta cineva .Un teren extravilan ...

Bună ziua
Am o nelămurire ma poate ajuta cineva .Un teren extravilan a fost vândut prin vânzare cumpărare notar dar cu clauza sarcinii după a fost doborât în instanta .acel teren a fost vândut prin instanta fiicei acum fica îl vinde din nou prin instanta dar cartea funciara nu a fost modificat nimik de la notar .Se poate merge mai departe în instanta chiar dacă apare la sarcinii în cartea funciara ???

Alte discuții în legătură

Contract vanzare-cumparare teren, va rog ajutor samy64 samy64 buna ziua va rog ajutati-ma .Mama mea a vandut un teren ingradit in suprafata de 2000mp situat in extravilanul municipiului Sighisoara la data de 08.mai .2006. ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren extravilan, legislatia din martie 2021 e actuala? Nata88 Nata88 Buna ziua, Se poate vinde un teren extravilan, respectand legislatia? Notarul spune ca acum nu se poate vinde, ca se doreste modificarea din nou a ... (vezi toată discuția)
Teren vandut de 2 ori Ginasoare Ginasoare Am cumparat un teren extravilan prin hotarare judecatoreasca , la judecatorie mi sa cerut sa depun certificat de sarcini de la Cadastru si Publicitate ... (vezi toată discuția)